Centrale termice Ariston

Centrale termice Ariston

 

Marca Ariston apare in anul 1960 si reuseste ca intr-o perioada scurta de timp sa devina una dintre marcile recunoscute la nivel international. In prezent marca Ariston este perceputa la nivel mondial ca emblema definitorie a echipamentelor de inalta calitate destinate confortului casnic si nu numai. Astfel, Ariston este una dintre marcile de top, fiind exponentul echipamentelor ce reunesc intr-un design rafinat si elegant tehnologii moderne, in permanenta inovatoare, acestea generand performante superioare cu reale economii de energie.

De la aparitie si pana in prezent marca Ariston a cunoscut o evolutie in ceea ce priveste reprezentarea sa grafica, fiecare dintre acestea dorindu-se a fi expresia concreta a momentului parcurs si a valorilor pe care marca le propune clientilor sai.

 

Misiunea noastra declarata este aceea de a imbunatati calitatea vietii oamenilor, la scara globala, permitandu-le acestora sa se bucure de un confort optim si totodata accesibil. Performantele deosebite ale echipamentelor noastre, garantia securitatii si usurinta in utilizare ne permit sa creem un confort personalizat maxim, functie de necesitatile fiecarui utilizator in parte.


Obiectivul ARISTON THERMO GROUP? Sa obtinem in mod continuu recunoasterea de a fi liderul mondial in ceea ce priveste confortul casnic.

 

 

Valoarea este principiul fundamental care ghideaza comportamentul nostru. Putem aduce la viata valorile reale nu doar prin actiunile noastre ci si prin limbajul pe care il utilizam, prin designul produselor noastre, prin serviciile oferite si nu in ultimul rand prin modul de a ne exprima la adresa colegilor si clientilor nostri.

Accesibilitate
Produse de calitate cu un consum si emiisii de noxe reduse, posibilitatea unui confort personalizat sunt acum accesibile tuturor.

Usurinta
Va garantam un confort optim ce poate fi obtinut si controlat simplu si intuitiv, atat de catre instalatori cat si de catre beneficiari.

Responsabilitate
Avem un comportament responsabil, respectand si protejand valorile mediului inconjurator, diferentele culturale existente , astfel incat oamenii sa ne acorde increderea lor.

Grija
Suntem aproape de familie, utilizand tehnologii care ne permit sa producem echipamente in folosul si spre beneficiul membrilor sai, in dorinta de a imbunatati calitatea vietii de zi cu zi. Aveti astfel posibilitatea de a va personaliza confortul, functie de nevoile si resursele dumneavoastra.

Optimism
Credem ca orice oportunitate de schimbare este in fapt o oportunitate de a crea lucruri mai bune, dorindu-ne in permanenta o marca moderna si dinamica.

 

Sursa Ariston

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .