Service centrale termice Ariston

 

Service centrale termice Ariston

 

 

Service centrale termice Ariston este realizat in judetul Covasna prin firma Delivery

 

Piata echipamentelor termice din Romania este in continua dezvoltare si suntem convinsi ca numai acele marci care vor reusi sa combine o gama completa de produse de calitate cu servicii competente atat inainte cat si dupa vanzare se vor putea impune pe piata.

ARISTON THERMO ROMANIA a reusit pana acum acest lucru prin marca ARISTON, devenind lider de piata in segmentul in care activeaza. In continuare, pozitia de lider ne obliga la acordarea unui interes sporit asupra asigurarii serviciilor de asistenta tehnica.

Incepand cu anul 2001, ARISTON THERMO ROMANIA a urmarit crearea si dezvoltarea Retelei Nationale de Centre de Asistenta Tehnica avand ca obiectiv asigurarea activitatilor de service atat in perioada de garantie cat si in postgarantie pentru toata gama echipamentelor comercializate in Romania.

In cadrul societatii ARISTON THERMO ROMANIAfunctioneaza un Serviciu de Asistenta Tehnica (SAT), care monitorizeaza colaborarea pe baza de contracte cu Centrele de Asistenta Tehnica (CAT). Activitatile SAT Ariston Thermo Romnaia sunt descrise pe scurt in continuare:

• Coordonarea CAT: gestioneaza si monitorizeaza reteaua Centrelor de Asistenta Tehnica

• Instruirea tehnicienilor: asigura CAT-urilor cursurile de instruire pentru produsele Ariston Thermo Romania

• Documentatia tehnica: pregateste si trimite catre CAT-uri desene tehnice, documentatia pentru piesele de schimb, note tehnice, documentatia tehnica si de service a produselor

• Asigurarea de piese de schimb: proceseaza si expediaza comenzile de piese de schimb trimise de CAT-uri. Verifica piesele inlocuite in garantie

• Asistenta Tehnica Directa: daca este necesar, SAT ofera consultanta telefonica asupra problemelor tehnice atat pentru CAT-uri cat si pentru utilizatorii finali si/sau intervine direct asupra produselor.

Apeland la serviciile Retelei de Asistenta Tehnica ARISTON THERMO ROMANIA clientii nostri vor beneficia de:

Promptitudine
Reteaua Nationala de Centre de Asistenta Tehnica coordonate de ARISTON THERMO ROMANIA asigura interventii in maxim 48 de ore, in orice localitate din tara.

Calitate
Toate Centrele de Asistenta Tehnica ARISTON THERMO ROMANIA au la dispozitie piese de schimb originale si aparatura profesionala, importate si distribuite direct deARISTON THERMO ROMANIA.

Profesionalism
Toate Centrele de Asistenta Tehnica ARISTON THERMO ROMANIA au personal autorizat ISCIR si specializat la cursurile realizate de ARISTON THERMO ROMANIA pentru activitatea de service.

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .