Centrale termice Junkers

 

Centrale termice Junkers


Centrale termice si cazane pe lemne si cu gazeificare comenrcializate de junkers, aici gasiti manualele lor de utilizare

 


1. Junkers ofera 4 tipuri de centrale termice murale cu tehnologie conventionala: 

  • CeraclassMidi  - solutia compacta pentru apartamente si locuinte unifamiliale
  • Ceraclassacu - centrala termica cu boiler incorporat , confort excelent de apa calda
  • CeraclassComfort - centrala murala pentru apartamente  si locuinte de dimensiuni medii si mari , automatizare avansata
  • CeraclassExcellence - centrala murala pentru apartamente numai pentru incalzire si optiune de preparare a apei calde menajere; poate fi conectata la o instalatie solara

2. Puteti alege de la Junkers dintre cele 3 tipuri de echipamente de incalzire cu condensare, in functie de caracteristici, de dotari si de gama de puteri. 

  • Cerapursmart - produce atat incalzire – max. 22 kW, cat si apa calda menajera – max. 28 kW
  • CerapurComfort - disponibil in variantele de puteri de 28, 35 si 42 kW
  • Cerapurmaxx - numai pentru incalzire (65 sau 90 de kW; apa calda menajera prin intermediul unui boiler incalzit indirect
aparatele dispun de posibilitatea reglarii puterii pe o plaja continua de valori, ceea ce asigura in fiecare moment adaptarea optima a puterii folosite la necesarul individual de caldura.

Camera de ardere inchisa si turatia variabila a ventilatorului pentru evacuarea gazelor arse asigura o functionare deosebit de silentioasa a acestor centrale termice.

3. Incalzirea cu lemn reprezinta o metoda moderna, nu numai datorita faptului ca este economica si eficienta. aceasta este de asemenea deosebit de ecologica, intrucat combustibilul regenerativ constituit de lemn creste practic in fata usii. 

Prin intermediul tehnologiei de gazeificare a lemnului cu combustie redusa, cazanul supraclass Excellence sa prezinta valori favorabile ale emisiilor de noxe. acest lucru este valabil si in cazul unei puteri inalte de incalzire. in plus, cazanul modern din otel economiseste combustibil pretios – si totodata resurse financiare.

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .