Centrale termice Buderus

Centrale termice BuderusCentrale termice Buderus este una dintre marcile de prestigiu ale diviziei termotehnice ale concernului german Bosch. 


Bosch thermotechnik GmbH a devenit unul din cei mai mari producatori de produse de incalzire si pregatire apa calda. Ca ofertant de sisteme, Bosch thermotechnik isi propune sa furnizeze caldura si apa calda economisind energie si protejand mediul inconjurator. Folosirea cu raspundere a resurselor este la fel de importanta ca flexibilitatea si operabilitatea confortabila a sistemelor pentru clientii nostri. 


Bosch thermotechnik reuneste marci de prestigiu internationale si regionale specializate in termotehnologie printre care: Buderus, Junkers, Bosch. 


Bosch thermotechnik are un vast portofoliu de solutii energetico-eficiente si de protejare a mediului inconjurator, incepand de la centrale termice de sol si de perete, sisteme solare si de incalzire a apei, la pompe de caldura si blocuri de cogenerare.


Sursa Buderus

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .