Service centrale termice Viessmann este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Viessmann, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Viessmann in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Sylber este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Sylber, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Sylber in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Savio este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Savio, oferind o gama completa de servicii.

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Savio in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Sarigas este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Sarigas, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Sarigas in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Radiant este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Radiant, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Radiant in judentul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Mistral este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Mistral, oferind o gama completa de servicii.

Citeşte mai mult...

Service centrale termice 

Firma Delivery este partener Bosch, firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Junkers Bosch in Covasna  (incalzitoare instant;  centrale termice muralecentrale termice in condensatiecazane pe combustibil solid (lemn)cazane pe pletipanouri solarepompe de caldura).

 

Avantaje efectuarii lucrarilor de service prin Delivery, partener service centrale termice Junkers Bosch in Covasna sunt:

- interventia este efectuata de specialisti, tehnicieni di ingineri autorizati 

- specialistii partenerilor de service Bosch autorizati sunt dotati cu echipamente profesionale de masura si control

- acces rapid la piese de schimb

- viteza de interventie si promtitudine in rezolvarea solicitarilor dumneavoastra 

- oferta completa de servicii

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Immergas este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Immergas, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Immergas in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Buderus este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Buderus, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Buderus in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Beretta este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Beretta, oferind o gama completa de servicii. 

 

Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Beretta in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

Citeşte mai mult...

Service centrale termice Ariston este asigurat in judetul Covasna si prin Delivery SRL 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Ariston, oferind o gama completa de servicii. 

 Firma Delivery este partener ISCIR , firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Ariston in judetul Covasna  (incalzitoare instant;  centrale murale; centrale in condensatie; cazane pe combustibil solid (lemn); cazane pe pleti; panouri solare; pompe de caldura).

 De asemenea, firma Delivery asigura interventii, service la centralele termice Ariston de urgenta sambata si/sau duminica in judetul Covasna.

Citeşte mai mult...

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .