Panouri solare Junkers

Panouri solare Junkers

 
Junkers nu ofera doar echipamente moderne si performante pentru incalzire si prepararea apei calde menajere. Junkers ofera in plus si tehnologii moderne pentru protejarea mediului inconjurator, de exemplu instalatii solare (panouri solare Junkers ) pentru:

  • prepararea apei calde menajere
  • incalzirea apei din piscina si prepararea apei calde menajere
  • pentru aport de energie la instalatia de incalzire si prepararea apei calde menajere

 

Instalatiile solare Junkers pentru prepararea apei calde menajere permit atingerea unui procent de acoperire al necesarului anual de caldura de 60-70% (100% in lunile de vara). Ele se pot monta si in completarea instalatiilor deja existente, indiferent de combustibilul folosit sau marca echipamentului pentru incalzire. in cazul in care instalatiile solare Junkers sunt montate odata cu instalatia pentru incalzire, optimul energetic al intregului sistem este atins inca de la inceputul utilizarii acestuia.

Instalatiile solare Junkers pentru aport la incalzire si preparare de apa calda menajera se remarca in special prin reducerea costurilor de incalzire cu pana la 35-40% (in situatia in care sunt utilizate impreuna cu o centrala termica cu condensare sau echipeaza instalatii de incalzire cu regimuri joase de temperatura – de ex. incalzire in pardoseala), putand fi utilizate la toate tipurile de cladiri pentru locuinte. Un astfel de sistem solar poate completa oricand instalatia existenta de incalzire, contribuind astfel si la prelungirea duratei de viata a cazanului.

Junkers va ofera toate elementele necesare realizarii unei instalatii solare complete si performante: panouri solare plane sau cu tuburi vidate, statii solare de pompare, boilere bivalente si tanc-in-tanc, automatizari, accesorii pentru instalatii solare...

Instalatiile solare Junkers sunt ecologice, usor de montat si de exploatat. Pentru proiectarea unei instalatii solare in functie de parametrii de functionare, indiferent de utilizarea acesteia, Junkers va ofera un intreg suport logistic de la proiectarea sistemului solar cu ajutorul computerului (simulari pentru diverse variante de solutie) pana la alegerea echipamentelor, montaj si punere in functiune.

Sursa Junkers

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .