Panouri solare plane Junkers

Panourile solare plane se utilizeaza in instalatiile solare Junkers pentru prepararea apei calde menajere, incalzirea apei din piscina si/sau aport la incalzire si se caracterizeaza prin performante foarte ridicate de functionare si durata mare de viata.

Descriere

Noile panouri plane solare Junkers sunt disponibile in trei variante, in functie de utilizarea instalatiei solare:

  • gama Basic (FKB) – pentru preparare de apa calda menajera, in zonele cele mai insorite ale tarii (de ex. litoral, zona de sud-est)
  • gama Confort (FKC) – pentru preparare de apa calda menajera si aport la incalzire
  • gama Excellence (FKT) – pentru preparare de apa calda menajera si aport la incalzire


Panourile solare plane din gama FKB, FKC sunt deosebit de fiabile datorita acoperirii absorberului cu lac solar, respectiv crom negru. absorberul construit din tevi de cupru in forma de harpa, prin care circula agentul termic solar care inmagazineaza si transporta energia solara – reprezinta elementul de baza al acestor panouri solare.

Acoperirea selectiva in vacuum a absorberului cu sun select si eta+, cat si dispunerea capilarelor de cupru in forma de dubla meandra, confera panourilor solare plane FKT caracteristici de top si un coeficient maxim de transfer de caldura.

Rama noilor panouri solare plane este construita din fibra de sticla, material utilizat si in constructia autovehiculelor si a avioanelor. avantajul: un montaj facil si o greutate redusa pentru acoperisul dumneavoastra.

Avantajele noilor panouri solare Junkers nu se opresc aici. in functie de tipul instalatiei solare si de spatiul disponibil pentru montaj exista un grad foarte mare de flexibilitate la montaj: panouri solare plane verticale sau orizontale (numai FKC si FKT), montate pe acoperis, incastrate in acoperis, pe terasa sau pe fatada la 45° – 60° (numai FKC si FKT).

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .