Retea de Parteneri Recomandati de Service centrale Junkers Bosch

 

O retea de parteneri de service acopera solicitarile dumneavoastra la nivel national. Acestia sunt firme autorizate ISCIR, ale caror ingineri si tehnicieni service au promovat scolarizarile de specialitate puse la dispozitie de Bosch, oferind o gama completa de servicii.

 

Firma Delivery este partener Bosch, firma este autorizata sa desfasoare activitatea de service centrale termice Junkers Bosch in Covasna  (incalzitoare instant;  centrale termice muralecentrale termice in condensatiecazane pe combustibil solid (lemn)cazane pe pletipanouri solarepompe de caldura).


De asemenea, firma Delivery asigura interventii, service la centralele termice junkers bosch de urgenta sambata si/sau duminica in judetul Covasna.

Stocul propriu de piese de schimb si dotarile cu aparate de masura si control conform standardelor impuse de Bosch necesare service-ului de centrale termice junkers bosch in Covasna, conduc la scurtarea timpilor de rezolvare a solicitarilor dumneavoastra.


Serviciile efectuate de Delivery (service centrale termice Junkers Bosch) sunt: 

punere in functiune 

- service si reparatii in perioada de garantie si post-garantie

- verificarea tehnica periodica

- autorizarea functionarii 

- declaratii de conformitate 

- puneri in fuctiune centrale termice si cazane pe lemn

 

Avantaje efectuarii lucrarilor de service prin Delivery, partener service centrale termice Junkers Bosch in Covasna sunt:

- interventia este efectuata de specialisti, tehnicieni di ingineri autorizati 

- specialistii partenerilor de service Bosch autorizati sunt dotati cu echipamente profesionale de masura si control

- acces rapid la piese de schimb

- viteza de interventie si promtitudine in rezolvarea solicitarilor dumneavoastra 

- oferta completa de servicii

 

 

 

Contactati-ne acum

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .