Centrale termice Bosch

 

Centrale termice Bosch pe gaz

Utilizand o centrale termice murale Bosch , veti asigura o caldura confortabila si apa calda menajera din belsug caminului Dvs.

Exista o solutie Bosch pentru incalzirea fiecarui tip de locuinta. Centralele termice murale , pe gaz, de la Bosch - eficiente si durabile - asigura un confort optim de caldura pentru locuinta Dvs.

 

Bosch ofera mai multe variante de centrale termice murale pe gaz.Puteti alege fie o centrala moderna functionand eficient pe principiul condensarii, fie o centrala termica conventionala, extrem de fiabila si durabila. Centralele termice Bosch pot fi utilizate pentru apartamente de bloc, pentru case uni-sau multifamiliale, precum si pentru proiecte rezidentiale.

Bosch va ofera centrala termica ideala pentru confortul caminului Dvs. Centralele Bosch sunt durabile, silentioase si eficiente din punct de vedere energetic. sunt smplu de montat, usor de exploatat si de intretinut.

 

Sursa Bosch

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .