Centrale termice Immergas

Centrale termice Immergas


 IMMERGAS: MARCA LIDER A CENTRALE TERMICE DE PERETE CU GAZ

Fondata in 1964 si specializata in proiectarea si constructia de centrale termice cu gaz, immergas este astazi o companie in continua expansiune cu o suprafata acoperita de 40.000 metri patrati, peste 600 de angajati si o cifra de afaceri care in 2004 a depasi200 milioane de Euro.

IMMERGAS: O COMPANIE CU CICLU COMPLET

Immergas proiecteaza, testeaza si pune la punct toate produsele sale in propriul Centru de Cercetare si Dezvoltare. acestuia i se adauga sectiile de Modelare, Productie, Montasi testare. aceste ultime doua faze pot fi observate cu usurinta de catre vizitatoriinstalatori si clienti prin intermediul unei pod aerian ce traverseaza sectiile respective.


INFORMAREA SI FORMAREA - PRINCIPALELE FORME DE PROMOVARE A PRODUSELOR IMMERGAS

Immergas a crezut din totdeauna in rolul cheie al instalatorului care este intermediarul dintre Producator si Consumator si de aceea investeste importante resurse in scolarizare.

In salile demonstrative ale companiei, dotate cu standuri complexe de testare si aparatura informatica sofisticata, sunt scolarizati in fiecare an peste 8.000 de Profesionisti.

Atentia pentru serviciul de asistenta tehnica

Immergas se distinge si prin eficienta serviciilor furnizate de cele peste 600 de Centre de asistenta tehnica autorizate care dau valoare calitatii produsului si fructifica muncdesfasurata de instalator.

Serviciul Clienti permite contactul permanent cu tehnicienii de service, fiind de asemenea posibila obtinerea de informatii in timp real prin consultarea acestui site.

 Sursa Immergas

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .