Centrale termice cu condensare Junkers CerapurMaxx


Centrale termice in condensatie de putere de 65 kw si 90 kW, cu tiraj fortat

Avantaje

•    randament ridicat datorita tehnologiei condensarii (110%)
•    arzator din inox cu preamestec; cu suprafata cilindrica armata cu impletitura metalica, impotriva emisiilor poluante din timpul arderii
•    economie de gaz de pana la 30% datorita utilizarii caldurii de condensare si a modularii continue a puterii de incalzire (amestec optim gaz/aer)
•    panou de comanda Maxxtronic cu magistrala BUS
•    consum redus de energie electrica

De doua ori mai multa putere
Actualele centrale Junkers cu condensare au o putere termica maxima de pana la 42 kW, iar atunci cand sunt cuplate in cascada de maxim 5 aparate pot atinge o putere de 210kW. Centralele cu condensare Cerapurmaxx ajung pana la o putere maxima de 90 kW (Cerapurmaxx ZBR 90-1A), respectiv de 65 kW (Cerapurmaxx ZBR 65-1A), iar atunci cand sunt cuplate in cascada (maxim 4 aparate, de aceeasi putere sau de puteri mixte) puterea maxima atinsa este de 360 kW.

Functionarea in cascada
Pentru un necesar mai mare de caldura se pot monta pana la 4 centrale termice Junkers in cascada putandu-se astfel realiza incalzirea chiar si pentru obiective industriale.

Pentru realizarea automatizarii centralelor in cascada sunt necesare:
- regulatorul electronic cu sonda exterioara de temperatura TA271: pentru o cascada de maxim 3 centrale termice Cerapurmaxx cu 2 circuite distincte de incalzire (dintre care unul cu vana de amestec) si un circuit de boiler;
- regulatorul electronic cu sonda exterioara de temperatura TA301: pentru o cascada de maxim 4 centrale termice Cerapurmaxx cu maxim 10 circuite distincte de incalzire (din care 9 vane de amestec) si 10 circuite independente de boiler.

Firma Delivery executa service centrale termice Junkers, Bosch, Buderus, Ariston si lucrari de instalatii sanitare, termice in judetul Covasna .